søndag 13. mars 2011

Tur med Stine og Fredrik

I dag møtte vi Stine og Fredrik for å gå en tur. Hundene fikk løpe mye løse og leke. Blir nok gode kompiser de gutta der :)  Tok de i bånd et par ganger for å roe litt ned, men for det meste lekte de veldig fint sammen.

Ble visst noen bilder i dag også gitt.


Ehmm, ja, bikkja mi er litt sprø..










torsdag 10. mars 2011

Filmer av Pax som liten

Fant et par filmsnutter av Pax fra han var liten. Morsomt å se så mye han har vokst. Syns ikke det er lenge siden han var en liten valpetass, og nå er han snart et år gammel!

På den første filmen er han vel 9 - 10 uker.



Her er han ca 3 1/2 mnd.

mandag 7. mars 2011

Vinter igjen

Det ble visst vinter igjen. Ikke helt det jeg ønsket meg. Men det ble fint turvær på søndag, så da benyttet vi sjangsen. Tre plussgrader og vindstille er ikke så verst, selv om det er masse snø igjen. Pax syntes nysnøen er supergøy.

Noen bilder her, flere på siden "Bilder og sånt".


Har kjøpt meg magebelte (Baggen) og begynt så vidt å la Pax gå foran i line på tur. Han får ikke trekke enda, men han får holde lina stram. Morsomt med litt variasjon på tur, og greit å begynne å lære inn "fram", "høyre" og "venstre" og sånt. Etter hvert skal han få trekke både på ski og til fots. Da skal han få en ordentlig trekksele også. Den han har nå egner seg ikke til sånt. Han må bare bli litt eldre først.

lørdag 5. mars 2011

Pax og den orange ballen

Må teste hvordan det funker å legge ut film her. Prøver med en snutt av Pax som leker med godbitballen sin. Er en stund siden jeg tok fram den sist, så den var visst veldig morsom. Han holdt på en god stund.

fredag 4. mars 2011

Regn

Det regner. Skikkelig højleregner. Jeg liker det. Regnet vasker bort snø og is. Det vokser fram flekker med bart gress, bar asfalt og grus. Regn betyr vår!

Pax derimot, liker det ikke. Ikke i det hele tatt faktisk. Litt regn går bra, det bryr han seg ikke om. Men højleregn, det er noe skikkelig dritt. Da går han med halen mellom beina, snuser ikke på noe, går på do så fort han kan og vil inn igjen. Men tur må vi jo ha. Det kan faktisk være nødvendig å gå et stykke for å få systemet i gang så han kan gjøre nummer to.

Så da er det på med regndekken. Men Pax liker ikke regndekkenet sitt. Han likte ikke vinterdekkenet heller, men det har han blitt vant til nå, så det går bedre. Regndekkenet derimot er fortsatt ekkelt, for det har han ikke brukt så mye.

Du er teit. Ta det av meg.



Men jeg er slem og teit og tar det på han likevel. Så rusler vi en tur rundt kvartalet. Og tenk vi overlever begge to! Pax må vaske seg iherdig når vi kommer inn for å få vekk det ekle, våte vannet. Så krøller han seg sammen og sover litt.  Hardt å være liten pinschergutt i regnvær, hehe.



onsdag 2. mars 2011

Foring og sære hunder

Pinschere kan jo være litt vanskelige i matveien. Anorektikere om du vil. Eller bare kresne og sære. Spesielt i "tenårene". Sånn sett har jeg vært veldig heldig med Pax. Han spiser stort sett bra. Da han var yngre hadde han en lang periode hvor han spiste kanskje en fjerdepart av det han egentlig skulle i døgnet. Mat var rett og slett kjedelig. Litt morsommere hvis jeg la tørrforkuler i gardintrappa, på skohylla eller utover gulvet. Da kunne han spise litt mer.

Har du mat?

Plutselig snudde det, og nå er han skikkelig matgal :) Heldigvis, for nå får han råfor og det hadde vært grisete å skulle spre det utover gulvet... Håper det varer.

Du har mat!

Mat, mat, mat!

Men av og til får han sånne perioder fortsatt at han ikke vil ha. Nå har han nettopp hatt ei uke eller så hvor han ikke vil ha frokost, dumme hunden. Men kveldsmat ville han ha. Så da fikk han ikke frokost heller. Han fikk tilbud om første måltid sånn i tre-fire tida. Og så kvelds. Og nå vil han ha frokost igjen, men den er nå bare halv porsjon. Så får han heller mer til kvelden.

Jeg sitter pent, får jeg nå?

Endelig!