mandag 27. juni 2011

HD - og AD - røntgen

I dag gikk turen til Heimdal Dyreklinikk for å ta røntgen av hoftene og albuene til Pax. Vi hadde fått time kl 11.30 men på grunn av kø fikk vi ikke komme inn før kl 12. Pax fikk narkosesprøyte og vi satt i gangen for å vente på at den skulle funke. Det skulle ta ca 15 - 20 min.
Men Pax hadde ingen planer om å sove! Etter  20 min lå han på gulvet og vi trodde han sov, men han våknet da veterinæren skulle løfte han opp. Da fikk han en dose til. Etter ca et kvarter ble han tatt med inn på røntgen. Like etter kom vet ut og hentet en sprøyte til. Jøsses, skulle tro det var en elefant og ikke en liten pinschergutt..

Jeg hadde egentlig tenkt å være med inn når bildene ble tatt. Irriterende nok ble jeg dårlig mens vi satt å ventet på at Pax skulle sovne. Jeg liker ikke sprøyter og blir alltid dårlig når jeg får sprøyte selv. Likevel har det alltid gått bra når Pax har fått, men ikke denne gangen. Så jeg satt likbleik og kaldsvetta med hodet mellom knærne helt til Pax ble tatt med inn. Idiotisk og irriterende. Jeg blir dårlig når bikkja får sprøyte... det er stabilt..  Menmen. Sånn ble det nå.

Jeg fikk sett bildene etterpå. Vet pekte og forklarte. Det så veldig bra ut syntes hun. Både hoftekuler og albuekuler(?) satt slik de skulle og alle linjer var jevne og fine. Så det lover jo bra. Men det blir likevel spennende å vente på resultatet fra NKK. Vet sa også at Pax har god muskulatur for alderen, og det var jo godt å høre :)



Pax fikk oppvåkningssprøyte og etter ti minutter sjangla vi oss ut i bilen. Nå ligger han groggy og misfornøyd og venter på at rusen skal gi seg. Hehe, stakkars liten. Han skjønner jo ikke hvorfor han føler seg så dårlig. Men med den dosen han fikk er det vel ikke så rart at det tar litt tid å få det ut av systemet.

søndag 5. juni 2011

Lek i hagen


Jeg nærmer meg innlevering av masteroppgaven (iiiiiiiiiihhh :S) så det er nok litt kjedelig for Pax for tida. Heldigvis har vi hagen "vår" hvor han kan springe fra seg litt. Noen pauser må jeg jo ha ;)






Incoming!
 

Pax kan fly
Godt å kjøle seg ned i gresset