onsdag 31. august 2011

Båndtvangen er over!

I går ble det latmannslufting av hund på jordene. Pax feiret at båndtvangen er over med å løpe tulling leeenge. Var godt å få strekke ordentlig på beina ja!

Han måtte ha langlina på, båndtvang eller ikke, jeg stoler ikke helt på han. Som oftest er han ganske flink når det ikke er noe veldig spennende forstyrrelser. Men hvis det dukker opp folk eller dyr er det nok ikke like lett nei.

Gjorde visst noe rart med innstillingene på kameraet. Gresset ser jo syregult ut på mange av bildene. Merkelig.










Gikk en liten sving innom skogen også. Det ble en kort sving, for det er en liten skog og på jordet rett nedenfor var den noen som luftet fire fuglehunder. Var nok best å la de være i fred. Det er jorder nok til at vi ikke trenger å løpe oppå hverandre.





tirsdag 30. august 2011

Triks og moro

Fikk med meg fotografen (Frode) ut på grusbanen i parken i går. Ble noen bilder av jeg og Pax som gjør ting vi ikke kan. Vi trener jo litt triks og "lydighet" for moro skyld. Pax elsker å gå slalåm og åttetall mellom beina mine. Begge triksene har jeg shapet inn.

Han var veldig flink til å holde fokus på meg og ikke bry seg om folk som gikk forbi på stiene. Han kikket litt, men ble fort med meg igjen. Heldigvis kom det ingen hunder, da hadde det nok vært litt verre.

Først litt fri ved fot. Vi trener ikke med tanke på LP konkuranser, så se bort i fra presisjon og førerfeil, hihi.
Se! En fotograf!

Er du med?

Let's go!


Godbit nå??

Så litt slalåm
Så øra flagrer!




Så flink jeg var! Woho!


Pen er'n i hvert fall!


Litt åttetall


Godbiten!!

Og herjing og tullball. Viktig å leke.



De gærne har det godt!





søndag 28. august 2011

Stor bildeblogg fra sommerferien

Nå er det lenge siden sist. Dette får bli en bildeblogg om hva vi har gjort i sommerferien :)

I månedskiftet juli/august var vi to uker i Fünesdalen i Sverige. Leide en hytte der sammen familien til Frode. Det ble mange fisketurer og tre fjellturer på forskjellige lengder.

Speider utover fjellet
Regnskura var ikke veldig populær..
Været var varierende. Både regn, torden og strålende sol og varmt fikk vi med oss. Heldigvis mest av det siste :)

En av fisketurene var på ei lita øy hvor Pax kunne løpe helt fritt. Det var stas!


Flotte gutten min!



Vi gikk en todagers fjelltur. Overnatta i telt ved et fiskevann. Pax fikk bære kløv. Den veide ikke så mye. Bare litt tørrfor og frysetørka vom. Greit at han kan bære sin egen mat, men noe særlig belastning er han ikke klar for ennå. Han lot seg ikke merke så mye med den, måtte bare tenke litt ekstra på veivalgene sine gjennom busk og kratt. Det største problemet for Pax var myggen. Men med regndekken og myggolje gikk det ganske bra. Myggen var nok litt plagsom når den stakk, men det virket ikke som han klødde så mye i hvert fall.



Avslapping i kveldssola

Jeg fikk en fisk!

Vi tok det med ro på morgenen så det var god tid til å sove litt i sola


En fisketur til ble det. Var oppholds det meste av tiden, men på slutten kom det en skikkelig regnskur igjen.
Følger nøye med når "farmor" koker kaffe

Vi søker ly for regnet inntill hytteveggen
En fjelltur til fikk vi tid til. Denne turen gikk vi på en dag, uten overnatting. Pax fikk bære lett kløv igjen. Det siste stykket tok jeg den av og bar den i sekken min. Været ble så ufyselig, med regn og vind, at han måtte få på seg regndekkenet sitt. Kløv utenpå dekkenet blir bare krøll, så da fikk jeg bære den. Før uværet var det en flott tur med supert turvær.




Pause

Og vi gikk langt og lenger enn langt...

Krysser broer uten problemer