onsdag 30. juni 2010

Første kveld på valpekurset

I dag var første kvelden på valpekurset med hundene med. På mandag var det teorikveld, men da var valpene hjemme. Pax var så flink. I starten var det litt skummelt med så mange hunder og mennesker, men det gikk fort over. Vi fikk beskjed om å holde god avstand så ingen skulle bli skremt.

Øvelsene vi gikk gjennom var sitt, ligg, kontakt og nei. Sitt gikk supert. Ligg var litt verre, det hadde regnet og bakken var våt og sølete. Og det er jo ikke morsomt å ligge i når man er naken på magen :p Men makrell i tomat var verdt å ofre litt for, så Pax la seg ned mange ganger flinke gutten :) Kontakt var det vanskeligste, var jo så mye spennende å se på! Men vi fikk da til endel av det og. Og han holdt jo god kontakt gjennom de andre øvelsene. Nei var det siste vi gikk gjennom. Det skal bli godt når det sitter ordentlig, lille ugangskråka trenger en stoppkomando ;p

Nå ligger Pax og sover som en stein. Og det trenger han nok. Gleder meg til neste kurskveld, for dette var gøy :)

Har desverre ingen bilder fra kvelden. Legger med et av Pax i hagen.

2 kommentarer:

  1. å vad roligt att ni har börjat gå på kurs och att det går bra. nä regn gillar inte pixel heller. får se om han skulle lägga sig i det. vi måste nog vänta till hösten innan vi går kurs för vi ska iväg en månad under sommaren. ha det så bra :)

    /malin och pixel

    SvarSlett
  2. Hei :)
    Ja det var kjempegøy. Jeg hadde ikke ventet at han skulle legge seg, så han imponerte meg der :) Regn er ikke noe gøy nei, synes Pax, hehe. Blir nok bra med kurs til høsten :)

    SvarSlett