torsdag 2. desember 2010

Vinterdager


Det er kaldt for tida. Vel, akkurat nå er det vel bare -10 grader, men i de siste ukene har det vært mellom 15 og  17 blå. Brrrr. Så Pax og jeg holder oss i bevegelse når vi er ute, ellers blir det kaldt på tærne til en liten pinschergutt. Han har både dekken og potesokker, men vi bruker ikke det bare for å løpe litt i hagen eller rusle rundt kvartalet. Skal vi være lengre ute blir det klær på ja. Han er bare så mye gladere uten dekken på, hehe.


Jeg er overasket over hvor bra han takler kulda. Så lenge han kan bevege seg fritt ser han ikke ut til å fryse. Han kan til og med stå stille en liten stund uten å skjelve. Det har nok mye å si at det har vært vindstille hele tiden. Med vind blir det nok en helt annen sak.Det hender han står på tre bein, men det er ikke værre enn at han løper videre og har glemt det like fort.



Likevel blir det jo til at vi er mer inne nå enn før. Og da må vi jo finne på noe å bryne de små grå på. Godbiter i en pappeske full av papirmakkuleringsstrimler var populært.
Etterpå måtte han sove litt ;p
Pax liker å sløve foran vedovnen. Han har både teppet sitt og BeaBeden, men foretrekker som oftest å ligge rett på gulvet. Det blir varmet opp av ovnen, og er deilig og varmt å ligge på.



Luksusdyret mitt ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar