lørdag 1. januar 2011

Nyttårsaften

Frode og jeg feiret nyttår hjemme i år. Frode mest fordi festen han skulle på ble avlyst i siste liten, og jeg fordi vi ikke visste hvordan Pax ville reagere på rakettene.


Det ble jo sent opp raketter spredt ut over hele dagen. Noen smalt også når vi var ute på luftetur, Pax kikket bare litt og brydde seg ikke mer. Var mye mer interessant å snuse på bakken og tisse på brøytekanter ;p Jeg er så glad for at han ikke ble redd! Kan jo ikke holde seg inne en hel dag, må jo ut på tisseturer i det minste. Inne brydde han seg heller ikke. Lå å slappet av foran vedovnen.

Da klokka slo midnatt ble det likevel litt for mye smell og blinking. Vi hadde trukket for gardinene, men noe lys kom jo likevel inn. Da ble han litt redd, halen rett ned, travet urolig fram og tilbake og stirret mot vinduene. Det han reagerte mest på var når det smalt skikkelig rett utafor blokka. Frode og jeg så på film og overså Pax fullstendig.

Etter et kvarter roet det seg merkbart ute, og Pax slappet mer av. Han var ikke helt happy, men la seg ned og kikket ikke like mye mot vinduene. Litt etter reiste jeg meg for å legge i ovnen, og da var han sitt vanlige jeg igjen, hentet en leke og inviterte til drakamp. Klokka ett tok jeg han med ut for å tisse. Det smalt litt av og til, men han brydde seg ikke noe særlig. Så skrekken satt tydeligvis ikke noe dypt.


Jeg synes han klarte seg bra egentlig. Han ble jo litt redd mens det sto på som verst, men ikke overdrevent. Ingen skjelving, pesing, sikling el.l. Og når rakettene var ferdige var han også ferdig med saken. Det satt ikke i utover kvelden og natta, da var han helt rolig og glad igjen.
Så jeg er veldig fornøyd med lillegutt :)

Godt nytt år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar