onsdag 2. mars 2011

Foring og sære hunder

Pinschere kan jo være litt vanskelige i matveien. Anorektikere om du vil. Eller bare kresne og sære. Spesielt i "tenårene". Sånn sett har jeg vært veldig heldig med Pax. Han spiser stort sett bra. Da han var yngre hadde han en lang periode hvor han spiste kanskje en fjerdepart av det han egentlig skulle i døgnet. Mat var rett og slett kjedelig. Litt morsommere hvis jeg la tørrforkuler i gardintrappa, på skohylla eller utover gulvet. Da kunne han spise litt mer.

Har du mat?

Plutselig snudde det, og nå er han skikkelig matgal :) Heldigvis, for nå får han råfor og det hadde vært grisete å skulle spre det utover gulvet... Håper det varer.

Du har mat!

Mat, mat, mat!

Men av og til får han sånne perioder fortsatt at han ikke vil ha. Nå har han nettopp hatt ei uke eller så hvor han ikke vil ha frokost, dumme hunden. Men kveldsmat ville han ha. Så da fikk han ikke frokost heller. Han fikk tilbud om første måltid sånn i tre-fire tida. Og så kvelds. Og nå vil han ha frokost igjen, men den er nå bare halv porsjon. Så får han heller mer til kvelden.

Jeg sitter pent, får jeg nå?

Endelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar