lørdag 4. mai 2013

Hundetreff 30.april

Nå har snøen endelig forsvunnet (for det meste) og det er oppholdsvær sånn innimellom i hvert fall. Så på tirsdag kom vi oss ut på tur med Stine, Kjersti og Marie og til sammen åtte hunder! Pax var i himmelen :) Så gøy å få løpe med de andre igjen.

Pax, Awii og Kira
Veldig grei gjeng med hunder dette, bare lek og moro. Vi har gått tur med de fleste før, de to Pax ikke hadde møtt før var tollerne Tarik og Ziva. Nydelig hunder begge to. Tarik syns ikke det var nødvendig å ha Pax for nært innpå seg, men det er jo fullt forståelig med to voksne hannhunder som aldri har møtt hverandre før. Det løste seg fint ved at vi slapp de to på skift. Må skryte litt av Pax da, han respekterte fint når Tarik ba han holde avstand, og svarer generelt aldri tilbake når andre hunder sier ifra slik. Veldig deilig.

Eneste som var litt dumt var at Pax gira seg litt opp mot slutten og prøvde seg på å jukke på Awii. Awii er ei søt og snill ung tispe, som ikke sier ifra mot sånn griseoppførsel. Og det utnytter Pax når det koker litt over for han. Jeg tok han selvsagt inn i bånd når det skjedde, sånt er IKKE lov. Han har det med å begynne slik når det blir litt hett i toppen på han. Det positive er jo at han tåler mer og mer før det bikker over, så det går jo rette veien heldigvis. Jeg må også bli flinkere til å se signalene FØR det går for langt, og ta han inn til en pause så han får roet seg litt. Så unngår vi forhåpentligvis at det bikker over.

Ziva og Pax
Pax og Ziva fant tonen og løp masse sammen. Ziva er ei veldig søt og glad tollerfrøken på bare 7 måneder.  

Stine sin Nomi fikk sitt første valpekull for ca tre måneder siden. Stine har beholdt en av valpene, Demi, som også var med på treffet. Søt som sukker.

Demi

Demi

Tarik, Ziva, Demi, Kira og Nomi



Ziva, Nomi, Kira og Demi


Ziva og Awii



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar