søndag 18. juli 2010

På hytta i helga

I helga var vi på hytta fra torsdag til søndag, jeg, Frode og mamma. Fra torsdag til fredag var broren min Sigbjørn og kjæresten hans Nina også der. Kjempefin helg med knallvær nesten hele tida. Vi har slappet av i sola, grillet, blitt solbrent og bitt av klegg :)

Vi satt ute hele dagen og gikk bare inn til kvelden. Pax koste seg i varmen og utforsket tomta med stor iver. Han var overraskende rolig og sov mye, mulig det har noe med varmen å gjøre, hehe. 

Vi har ikke gjerde rund tomta og det er ganske mange hytter i nærheten. Derfor kunne ikke Pax gå løs. Så vi satte opp en løpestreng tvers over terrassen, og det fungerte veldig fint.

Ble også mange korte turer i nærheten for å klatre i steinura, grave inn under steiner og trerøtter, søke etter godbiter i lyngen og jakte på usynlige kryp i krattet. 


Ørene går alle veier for tiden. Han er jo søt med flagreørene sine, men jeg håper de legger seg litt mer som de skal etter hvert ;p  
Pax fikk også smake rå grisehale. Det var populært :) Kjøpte det billig i Sverige med tanke på Pax. Litt grisete er det jo, så veldig praktisk at han kan spise det ute. Har delt halene i to, så det ikke blir for mye på en gang. Den største delen med mest kjøtt er fint tidsfordriv, han brukte ca en halv time på å gnage den i seg. Ellers er det jo også en del brusk og hud som trimmer kjever og tenner. I hvert fall nå når han har valpetenner fortsatt, hehe.På lørdag var vi en liten tur på stranda. Det ble ingen bading, litt for kaldt i vannet. Men tang vas stas! Det måtte drepes og smakes på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar