søndag 23. mai 2010

Venting og eksamen

Nå er valpene snart fem uker gamle. Det betyr at det nå i helga er fire uker til vi drar til Karlstad for å hente en av dem hit :) Ventetida går både sakte og fort. Halve tiden etter valping har nå gått :O Og jeg gleder meg vilt!


Samtidig har jeg jo nok å gjøre mens jeg venter :p Vi har nå kjøpt ei barnegrind på Ikea som vi skal ha mellom gangen og kjøkkenet. Så kan småen være i gangen når han etter hvert skal lære å være hjemme alene. Større plass enn i et bur, samtidig som han ikke kan skade seg på ledninger, utforske søppelbøtta og slikt. Om han tygger litt på hjørner og sånt i gangen er ikke krise, skal pusse opp der uansett.

Jeg har også diverse eksamener å sysle med. Er ferdig med en muntligeksamen. Snart skal jeg levere en hjemmeeksamen,og så er det en siste muntligeksamen igjen. Og SÅ skal vi til Sverige og hente tidenes beste eksamensgave til meg selv :D

                                                                                                                               Valpebilder: Kennel Noticeable 












Eksamensjobbing...

søndag 16. mai 2010

Valpene vokser

Nå er de snart fire uker gamle. Skal innrømme at det er litt vanskelig å konsentrere seg om eksamener og sånt for tida. Vil helst bare se på valpebilder, lese om hund, planlegge valpetid, kjøpe utstyr og valpesikre leiligheten. Littegranne enspora i tankegangen kanskje, hehe.

Legger et par bilder her, resten er i galleriet på hjemmesiden.
Bilder: Kennel Noticeable

Har kjøpt inn det meste som trengs nå da. Mangler bare bilbur og forsikring så er vel det viktigste i boks.

lørdag 8. mai 2010

Valpene har åpnet øynene!

Nå er valpene 18 dager gamle og har åpnet øynene. De har vel ikke så godt syn ennå, men det kommer seg. Nå ser de mer ut som små hunder, og ikke som marsvin ;p. Så skjønne alle sammen :)  Tiden går så fryktelig saaaaakte.. hehe. 6 uker igjen nå.























Bilder: Kennel Noticeable

torsdag 6. mai 2010

16 dager gamle

Nå har valpene blitt 16 dager gamle. De vokser og gror. Har fått en ny ladning med bilder, her er et par av dem, resten ligger i galleriet på hjemmesiden. På bildene er de to uker gamle. Søte små nurkene. Gleder meg til de åpner øynene, det er ikke så lenge til nå. Blir morsomt når de begynner å gå og leke med hverandre og vise litt ulike personligheter :)

På navnefronten er det fortsatt usikkert. Har en lang liste, men klarer ikke å bestemme meg. Akkurat nå er det ett jeg liker litt mer enn de andre. Problemet er at hvis jeg tenker for mye på det "bruker jeg det opp" og blir lei av det. Det som har skjedd med alle de andre jeg har kunnet tenkt meg så langt. Kjempeteit egentlig. Uansett så må jeg nok treffe valpen selv før jeg bestemmer meg helt. Så det kan nok hende jeg ombestemmer meg den dagen vi er der å henter ham ;p


Bilder: Kennel Noticeable

lørdag 1. mai 2010

Velkommen til bloggen min

Hei. Jeg heter Kristina og dette er mitt første blogginnlegg. Om noen uker henter jeg hjem en nydelig liten pinscervalp fra Kennel Noticeable i Sverige. Denne bloggen kommer til å handle mest om ham og det vi finner på sammen. Han kommer ikke til å hete Lillegutt, men fram til jeg finner et ordentlig navn til ham fungerer det bedre enn å kalle ham for "valpen".

Det er flere år siden jeg bestemte meg for å skaffe hund, men først nå passer det med bosituasjon, økonomi, utdanning og slike ting som livet ellers består av. Ventetiden har jeg brukt til å bestemme meg for rase, finne oppdretter, lese mange nyttige ting det kan være greit å vite før hunden kommer i hus, planlegge, spare penger og glede meg masse!
Og den 20. juni kommer vidunderet hjem :D



Bilde: Kennel Noticeable