tirsdag 27. desember 2011

Jul

Julaften var det først bursdagsfrokost med familien til Frode (han har bursdag på julaften). Pax var med, men det ble ingen bilder der. Veldig koselig var det i alle fall.
Deretter var det hjem en tur før vi dro til mamma og pappa for å være der om kvelden.

Ikke helt fornøyd med dette modelloppdraget *fnis*

Pax var kjempeflink og sov mens vi spiste middag (pinnekjøtt <3 ). Jeg hadde med senga hans og en tynn kjetting for å binde han til sofaen hvis han ble for ivrig. Kjetting høres jo litt voldsomt ut, men han tygger over alt annet. Han fikk uansett (selvsagt) være sammen med oss hele tiden, og for det meste løs.


Så klart fikk jo lillegutt også julegaver! Det var stas. Han skjønte med en gang at de skulle åpnes. Det ble en pipeleke, en tauleke, et gryntende villsvin, en kosedyrgiraff og flere tyggebein på gutten. 



Blir så trøtt av å feire jul
Ellers har været vært ganske ekstremt med storm og det hele. Natt til 2. juledag knakk den ene bjørka i hagen til mamma og pappa. Stormen Dagmar var ganske voldsom, men vi slapp heldigvis billig unna.
Men på grunn av ufyselig vær har det ikke blitt så mye tur de siste dagene. Håper det er litt bedre i morgen for da har jeg og Pax tenkt oss på en tur langs elva. Der kan Pax få løpe løs og strekke ordentlig på beina. Det skal nok bli bra.

1 kommentar:

  1. Hihi, så fin med nisselue på atte :D Hørtes ut som en veldig hyggelig julefeiring.
    Har forresten lagt dere til på blogglisten vår. Fortsatt god jul :)

    SvarSlett