tirsdag 28. september 2010

Etterkontroll av hudinfeksjonen

I dag var vi inne til etterkontroll. Det var en annen dyrlegedame enn forrige gang. Likte hun vi møtte sist bedre, men det gikk da greit i dag også.
Utslettet er nesten borte, men vi fortsetter med sjampokur ei uke til for å bli kvitt det som er igjen. Den har hatt såpass god virkning at det virker lurt å fortsette med den. Dyrlegedamen ymtet frampå om antibiotika, men vil se det an litt til før det eventuelt blir aktuelt.


I tillegg kikket dyrlegen på tennene hans. Den ene hjørnetanna må trekkes. Den sitter bom fast, og den nye har kommet ganske mye ned nå. Så på torsdag skal lillegutt inn til tanntrekking. Skal levere han inn kl 8 på morgenen og hente han rundt kl 15. Skal bli spennende å se hvordan han takler det.. Gruer meg litt kjenner jeg. Men det går vel sikkert bra det også.


Med det samme han er inne til tanntrekking, skal dyrlegedamen få en annen dyrlege også til å se på utslettet hans og få en second opinion på om det er nødvendig med antibiotika, og hvor lenge vi skal fortsette sjampokuren. Så dette blir spennende..  

Men uansett så klør lillegutt mye mindre nå og er mye mindre plaget av utslettet :) Almentilstanden har vært fin hele tiden, så han har ikke vært "syk" annet enn kløen. Og heldigvis er det ikke smittsomt. Bare litt til nå, så er vi nok kvitt hele greia :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar