fredag 4. mars 2011

Regn

Det regner. Skikkelig højleregner. Jeg liker det. Regnet vasker bort snø og is. Det vokser fram flekker med bart gress, bar asfalt og grus. Regn betyr vår!

Pax derimot, liker det ikke. Ikke i det hele tatt faktisk. Litt regn går bra, det bryr han seg ikke om. Men højleregn, det er noe skikkelig dritt. Da går han med halen mellom beina, snuser ikke på noe, går på do så fort han kan og vil inn igjen. Men tur må vi jo ha. Det kan faktisk være nødvendig å gå et stykke for å få systemet i gang så han kan gjøre nummer to.

Så da er det på med regndekken. Men Pax liker ikke regndekkenet sitt. Han likte ikke vinterdekkenet heller, men det har han blitt vant til nå, så det går bedre. Regndekkenet derimot er fortsatt ekkelt, for det har han ikke brukt så mye.

Du er teit. Ta det av meg.



Men jeg er slem og teit og tar det på han likevel. Så rusler vi en tur rundt kvartalet. Og tenk vi overlever begge to! Pax må vaske seg iherdig når vi kommer inn for å få vekk det ekle, våte vannet. Så krøller han seg sammen og sover litt.  Hardt å være liten pinschergutt i regnvær, hehe.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar