søndag 27. juni 2010

Nytt besøk og skogstur

I går kom mamma og mormor på besøk en tur. Må jo vise fram lille valpen. Pax var igjen litt forsiktig i starten, men tødde fort opp. Besøk er stas! Jeg måtte roe han litt innimellom når han ble for ivrig, det er jo så spennende med nye mennesker :) Når vi satte oss ned la han seg en stund i senga si og slappet av, flinke gutten. Både mamma og mormor syntes Pax er en veldig søt liten valp. Selvsagt, hehe, han er jo verdens søteste ;)


I dag bestemte vi oss for å kjøre en tur med Pax i bilburet for første gang. Vi har ikke fått ordnet med noen ordentlig burmadrass ennå, men det blir etter hvert. Var litt spent på hvordan han ville reagere. Men oppdretter Karin har gjort en god jobb med å venne valpene til  kjøre bil :) Jeg satt i baksetet i tilfelle han ble redd. Han peip og hylte litt i starten. Han var nok ikke redd, men man må jo protestere litt likevel, hehe. Noen pølsebiter hjalp og så la han seg ned og var stort sett stille.


Vi kjørte til Svartdalen ved Kattem og gikk en liten tur der. Der er det skog, grusvei og jorder, et veldig fint sted å gå tur, som ikke er så stappfullt av folk på søndagstur. Vi møtte noen mennesker, men Pax kikket bare på dem og fortsatte med sitt. Vi gikk ikke langt, bare litt inn i skogen og litt langs grusveien og ut på et jorde. Trente litt innkalling, men mest gikk Pax og snuste og koste seg. På vei hjem igjen sovnet han i bilen :)

1 kommentar:

  1. vilken duktig kille som åkt i bilburen själv :)

    tänkta också ge oss på det snart men än så länge har han fått sitta på golvet framför mig i bilen. kul att läsa om vad ni har för er.

    pussa om lilla pax från oss :)

    /malin och pixel

    SvarSlett