torsdag 15. mars 2012

Vår kanskje?

Først: Pax ble øyelyst fri 29.2.2012 :)
Det var godt å få overstått og få bekreftet at det ikke feiler øynene hans noe. Han syntes undersøkelsen var litt ekkel, mest det å bli holdt fast og stirra inn i øynene, men satt nå stort sett stille og lot dyrlegen og assistenten holde på. Selv om han prøvde å sette seg med ryggen til dem en gang var han like glad i de når undersøkelsen var over.
Godgutten :)



Ellers ser det ut som våren så smått er i anmars. Føret i skogen er helt håpløst for tia men nede ved elva er det fint å gå. Ikke folk der på dagtid heller, så Pax kan gå løs. Innkallingen er ikke helt pålitelig hvis vi møter andre hunder.



Det regner nesten hver dag, så når det endelig er oppholds må vi bare gripe sjangsen og hive oss ut. Vi er ikke noe fan av drittvær noen av oss. Pax løp og koste seg. Godt å strekke ordentlig på beina etter mange dager med bare båndturer i regnet.






Pga veldig høy vannstand er breddene endel smalere enn vanlig og sandbankene står under vann. Heldigvis har ikke krattet og vegetasjonen rukket å tettne enda så det er mulig å gå der likevel. Gleder meg sånn til det blir bart og fint overalt! Håper mildværet varer og snøen smelter fort! (Er meldt snø igjen på søndag, men hysj det tenker vi ikke på).


Og så var det jo masse pinner alle steder! Pax tok den største han fant som vanlig.







1 kommentar:

  1. Grattis med øyelyst fri på Pax! :D
    Hihi, pinnegutten, så søt på det nederste bildet, det var kjempefint :)

    SvarSlett