søndag 11. juli 2010

Litt av hvert

Siden sist blogg har det blitt endel miljøtrening og sosialisering for Pax. Blant annet har vi vært på tur med Lene og pinscheren Azarel, og med Mathilde og eurasieren Divo. Begge turene var kjempekoselig, og Pax hadde det gøy. Vi gikk ikke så langt på noen av turene, bare til et sted hundene kunne løpe løse og kose seg. Lene tok noen flotte bilder jeg var så heldig å få kopier av. Desverre hadde ingen av oss med kamera på turen med Mathilde og Divo. Både Azarel og Divo var kjempeflinke og tålmodige med Pax. Håper vi får til flere slike turer utover sommeren :)



Vi har også hatt besøk og vært på besøk. Pax er flink både borte og hjemme. Litt mer gira når vi er borte på besøk, men det er ikke så rart. Nye steder er spennende. Han sovner som regel på fanget uansett. I morgen er det kurskveld igjen.

Det har vært endel torden i det siste. Heldigvis bryr ikke Pax seg noe om det. Håper det varer :) Vi bor jo ikke så langt fra togsporet (med høyt og tett gjerde) og innflygingen til ambulansehelikopterene, så han ar blitt vant til bråk og lyd. Han sover seg gjennom begge deler og ser ikke opp en gang.

I går var vi i dyrebutikken på Heimdal og kjøpte ny seng til Pax. Den forrige har han klart og tisse på og den lukta ble vi ikke kvitt :p Så da ble det en plastkurv og varmeteppe som kan vaskes på 60 grader. Med et fleeceteppe (også vaskbart) under, ble det godkjent. Satt en liten stund på en benk og så på folk og biler. Pax var stort sett rolig, ikke mye han er redd for. Så langt i hvert fall, gleder meg til "spøkelsesalderen", hehe.

På torsdag drar vi på hytta og blir til søndag. Skal bli gøy å se hvordan Pax liker seg der. Jeg gleder meg i hvert fall til å kunne gå rett ut, og ikke ned (og opp!) trappene fra tredje etasje. Blir kanskje litt lettere med rensligetstreningen da ;p

Bilder: Lene Valsø

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar