onsdag 21. juli 2010

Tur med Ingvild og Tinka

 I dag har vi møtt Ingvild og Tinka. Tinka er en koselig labradortispe på seks år. Vi var ved Statoilbygget på Rotvoll, der er det en stor gressmatte hvor hundene kan løpe løse. Matte og matte foresten, den er bare klippet rett ved parkeringsplassen. Resten av gresset var opp imot knehøyt. Pax måtte nesten hoppe for å komme seg fram, hehe.

Det regnet hele tida, og gresset var søkkvått. Vanligvis synes ikke Pax at regn er noe stas, men i dag gjorde det visst ingenting. Merkelig hva motivasjon kan gjøre ;p

Tinka var kjempesøt og tålmodig med Pax. Hun gikk rundt å holdt på med sitt, og lot Pax herje som han ville. Pax ble litt forvirra stakkar, av at hun ikke ville bli med på herjeleken hans. Men han har bare godt av å lære at det går an å være med andre hunder uten å fly villmann.

Etter hvert gikk vi litt nedover mot stranda, men ikke helt ned. Er mest søle der, og spesielt i dette været.
Hundene fikk noen godbitsøk og koste seg. Til slutt gikk vi opp til statoilbygget og tok på båndene igjen. Mot slutten ble det omsider litt kaldt for Pax så vi avsluttet turen og kjørte hjem. Men han klarer seg forbausende bra i regn, bare han har noe annet å tenke på og holder seg i bevegelse.

Kjempekoselig med sånne småturer. Håper vi får til flere etter hvert :)




Etter å ha vært ute i regnet var det godt å komme hjem og pakke seg inn i et pledd. Søte lille frysepinnen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar