onsdag 29. september 2010

Pax slipper å trekke tanna likevel :)

Tanna som skulle trekkes datt ut av seg selv i går kveld. Merkelig egentlig. Har prøvd å rugge på den flere ganger i det siste, og den satt helt fast. Hjørnetanna på motsatt side derimot var løs og vi fikk den ut med drakamp og gnaging på bein. Men da var i hvertfall det problemet ute av verden :)

Vi fortsetter med sjampokuren for utslettet i ei uke til, og drar inn til kontroll neste uke. Får se hvordan det ligger an da. Sjampoen har jo fungert veldig bra til nå, så håper fortsatt å slippe antibiotika. 

2 kommentarer:

  1. Men ååå vad fin han är. vilka exemplariskt fina öron, hihi vet ju hur jobbigt det är å hålla på å fixa med dom. tycker aldrig jag hinner massera. men till å från kommer jag på det.

    ha det gott!

    SvarSlett
  2. Heisan!
    Så godt å høre at sjampoen fungerer godt! Begynte å bli litt bekymret for det der når Karin fortalte meg det, håper sjampoen fortsetter å fungere så lillegutt slipper antibeotikakur :) Deilig at tannen falt ut av seg selv også - så ble du spart en veterinærtur ;) Nydelig bilde av gutten også, han er så herlig! Fantastisk flott hode og uttrykk <3<3 Klemmer fra "bestemor" og papps Trayan

    SvarSlett