onsdag 20. april 2011

Jordetur i Svartdalen

To blogger på en dag?? Jøssda.


Anyways. Feiret birsdagen til Pax med en skikkelig tur i Svartdalen. Nesten all snøen er borte både i skogen og på jordene nå, og det må vi jo utnytte før det kommer nye avlinger. Var først en sving innom skogen, men for det meste gikk vi på jordene. Pax løp og løp og koste seg ordentlig.

 
Det er et veldig fint sted og gå tur. Rolig og skjermet fra all trafikk og støy. Nesten ingen andre som går der heller. Men i dag møtte vi på to hester! Den første var inne på ridebanen som ligger der, og travet rolig rundt med rytteren sin. Pax syntes den var skummel!  Han har jo aldri sett en hest før og skjønte ikke hva dette digre beistet var for noe. Vi sto en stund og kikket på hesten, og da vi gikk videre måtte han stadig snu seg for å holde øye med det skumle vesenet.
Den andre hesten dukket opp da vi var kommet tilbake til bilen. Den var spent for en vogn og gikk rolig forbi oss. Denne gangen var det ikke så skummelt, men fryktelig spennende. Da hesten og vogna hadde passert gikk Pax etter til jeg holdt han igjen i båndet, og han ble stående på to bein og se etter den. Heldigvis bjeffet han ikke på noen av hestene.


Trente masse innkalling og i dag var han skikkelig flink! Kom med en gang nesten hver gang. Han holdt seg for det meste i nærheten (forholdsvis i hvert fall), og kom ofte innom for å få godis uten at jeg ropte. Kjøttkaker er godt tydeligvis ;)


Rundt noen av jordene er det ganske dype dreneringsgrøfter med gjørme og vann i. Disse måtte han selvsagt utforske og grave i. "Problemet" var at det var ganske så bratte sider på disse grøftene så det var ikke helt enkelt å komme opp igjen. Komisk ;)

Glapp taket! Ramla ned igjen.


Endelig!

Møkkete bursdagsbarn
Og sånn blir man veldig skitten. Han måtte rett i dusjen da vi kom hjem. Det var visst fryktelig unødvendig og gjøre på bursdagen sin mente Pax. Men jeg trur da det var verdt det, egentlig ;p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar