mandag 4. april 2011

Vår!

Nå har våren endelig kommet til byen :D De siste dagene har været vært helt nydelig med knall sol og på det varmeste opp i 14,5 grader. Herlig!

Pax nyter sola på verandaen
På lørdag gikk jeg og Pax en tur langs Ladestien med Therese og Ekko og grand danoisen Togo med eier jeg desverre ikke husker navnet på. Flott tur. Pax fikk ha på seg den nye trekkselen sin. Han er egentlig for ung til å trekke, men båndtrening på slik tur er håpløst. Så da kan han jo i hvert fall ha på en sele som egner seg til å dra i. For han drar som en bryggerigamp på tur med andre hunder. Båndtvangen har jo startet nå så det ble ikke noe løsspringing.

Nissen som Frode påstår er en hagegnom
(og dermed kan være framme hele året) i bakgrunnen
Vi snudde litt før de andre. Det ble langt nok for Pax som dro hele veien. Og vi skulle jo gå tilbake også. DET var en skikkelig dårlig ide syns Pax. Snu, og la de andre gå videre uten han??? Han peip og prøvde å snu. Kom til og med et lite ordentlig ul. Heldigvis roet han seg etter hvert. Vi tok et par pauser på tilbakeveien og satte oss ned i sola. Pax trenger å øve på å ta pauser. Det skjønner han nemlig ikke vitsen med. Han vil videre han. På tur skal man gå nemlig! Men pauser er viktig, så det må han bare lære seg.

Vårtegn!
På søndag gikk fikk jeg med Frode på en liten tur i området her. Tok med kameraet også. Gikk opp på Flatåsen og en liten runde der. Masse snø som har smeltet de siste dagene, men fortsatt mye igjen.


Gutta mine :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar